Om LIGL

LIGL består av dyktige forretningsadvokater og andre medarbeidere med lang fartstid, solid faglig ekspertise og entusiasme for den jobben de gjør. Flere av firmaets advokater kommer fra ledende stillinger som partnere i landets største advokatfirmaer.

Kundene våre er små og mellomstore bedrifter (norske og internasjonale). Vi bistår alt fra gründervirksomheter i oppstart, til selskap med en lang historie å se tilbake på. Vi tar også oppdrag for privatpersoner innenfor utvalgte rettsområder.

Det som gjør LIGL unik, er vår bruk av teknologi. Advokatbransjen står som de fleste andre bransjer, overfor en teknologisk revolusjon. LIGL ble etablert for å være i forkant av denne utviklingen. Som et ledd i dette har vi utviklet Ida™, vår egen advokatrobot, for å revolusjonere måten juridiske oppgaver skal utføres på. Når vi bruker Ida™ reduseres tidsforbruket og dermed også vårt honorar betydelig.

Ida™ er nå integrert i vår bistand innen arbeidsrett, immaterialrett, selskapsrett, transaksjoner og tvisteløsning. Og det er bare begynnelsen.

LIGL består av LIGL advokater AS og teknologiselskapet LIGL AS.

LIGL.