Skip to main content

Dette er LIGL

Utfordrer det konservative

LIGL ble startet for å utfordre den konservative advokatbransjen. Vi kommer alle fra ledende stillinger i de største advokatfirmaene i Norge og vet hva vi vil bygge videre på. Men vi vet også hva vi absolutt ikke vil ta med oss videre når LIGL skal utvikles.

Vi vil skape et effektivt og eksklusivt alternativ til advokatfirmaene i Norge. Dette gjør vi ved å kombinere høy faglig kompetanse med innovativ bruk av teknologi, en moderne forretningsmodell og et annerledes arbeidsmiljø.

Sammen med teknologiselskapet JurX AS, har vi utviklet Ida®. Dette er et unikt verktøy for effektivisering og kvalitetssikring av arbeidet vårt. Deler av Ida® ligger tilgjengelig for alle på egen hjemmeside. Vi har også investert stort i ytterligere teknologi, og dette effektiviserer arbeidshverdagen vår. Vi tør å bruke disse verktøyene fullt ut – noe som er unikt i advokatbransjen.

Et team med høy kompetanse og integritet

LIGL består av toppkvalifiserte forretningsadvokater og andre medarbeidere med lang fartstid, solid faglig ekspertise og – ikke minst – en entusiasme for den jobben de gjør. Flere av firmaets advokater kommer fra ledende partnerstillinger i landets største advokatfirmaer.

Firmaets kunder er norske og internasjonale virksomheter. Vi bistår alt fra gründervirksomheter i oppstart, til store selskaper med en lang historie å se tilbake på. Vi bistår også privatpersoner. Se hva vi kan hjelpe deg med.

LIGL har et unikt samarbeid med søsterselskapet LIGL IP Consult AS, som består av høyt kvalifiserte European Patent Attorneys og ingeniører.

Vårt DNA er bygget rundt tre prinsipper: Kompetanse, teknologi og kultur.

LIGL advokatrobot Ida

Prøv vår advokatrobot

LIGL har alltid ment at advokater må redusere tiden de bruker. Derfor utviklet vi tidlig advokatroboten Ida®, en revolusjonerende måte å utføre juridiske oppgaver på. Med Ida® reduseres tidsforbruket, og det blir også lettere å avtale reell fastpris på en rekke oppdrag.

Ida® er nå integrert i vår bistand innen arbeidsrett, immaterialrett, selskapsrett, M&A, konkurs og tvisteløsning. Og dette er bare begynnelsen.

En nedskalert versjon av Ida® ligger gratis på egen hjemmeside. Her får du tilgang til over 100 juridiske maler, alt bygget over kunstig intelligens. Her kan du dessuten enkelt be om hjelp fra en av våre advokater, dersom du trenger kvalitetssikring eller annen bistand.

Enklere blir det ikke.

Prøv Ida® nå
nb_NONO